Smedstadtoppen

Smedstadtoppen blir et boligfelt for alle, men allikevel for den som ønsker seg det lille ekstra. Med umiddelbar nærhet til skole/barnehage, skiløyper, golfbane og Elverum sentrum blir dette et drømmested for de aller fleste uansett alder eller livssituasjon. Området vil inneholde områder for lek, ballspill og en naturlig dam i området vil være midtpunkt for fellesområdet på Smedstadtoppen.

Tomtene har høy utnyttelsesgrad som gir deg mange muligheter.

Med bymarka tett inntil nabolaget kan du også starte dagens trim fra utgangsdøren. I denne bydelen bor du i et område som er godt tilrettelagt for både nyetablerte, barnefamilier og voksne – dette gir en god puls i nærmiljøet. Leiligheten har umiddelbar nærhet til bymarka i populære Svartholtet, hvor du vil finne utallige muligheter for turer og rekreasjon. Svartholtet kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både trim og trening.

Her ligger alt tilrette for deg som liker å holde deg i aktivitet. På vinterstid har du en ypperlig langrennstur inn til Svenkerudvollen, som i sesongen har salg av kaffe, kakao og vafler. Det er også kort avstand til Stavåsen med lysløype, hvor det er stor aktivitet for barn og unge på vinterstid. Er du golfentusiast eller ønsker litt mer action så ligger Starmoen fritidspark en kort kjøretur fra hjemmet med både 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motocross, bilcross, go-kart m.m.

kontakt 
Marius Norum
mno@aktiv.no
465 04 951
Espen Strøm
es@aktiv.no
415 60 500
Følg oss